55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Slide background
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ»

Σήμερα χρησιμοποιούμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών οι περισσότερες από αυτές μπορούν να επικοινωνήσουν ασύρματα μεταξύ τους.

Τα  ακουστικά βαρηκοΐας επίσης.
Τα ακουστικά βαρηκοΐας σας μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο, την τηλεόραση και μια πλειάδα άλλων συσκευών επιτρέποντάς σας να ακούτε καθαρά και ανεμπόδιστα όλα όσα σας ενδιαφέρουν χωρίς κανένα περιορισμό. Η BERNAFON σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον κόσμο.

closeup access mfi

Ασύρματη Τεχνολογία 2.4 GHz Bluetooth (ZERENA):

Τα ακουστικά βαρηκοΐας ZERENA είναι made for Iphone και επιτρέπουν απευθείας επικοινωνία με Iphone / Ipad / Ipod. Με την τεχνολογία 2.4 GHz μπορείτε να απολαύσετε απευθείας συνδεσιμότητα ακούγοντας τον ήχο κατευθείαν στα ακουστικά βαρηκοΐας σας.

 

 

closeup access easycontrol app

Easy Control-A app (ZERENA):

Η εφαρμογή easy control A σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε το ακουστικό βαρηκοΐας σας με περισσότερους τρόπους. Μπορείτε με ευκολία και διακριτικότητα να αλλάξετε την ένταση ή τα προγράμματα, να δείτε το υπόλοιπο της μπαταρίας και πολλά άλλα με ένα απλό πάτημα. Υπάρχει επίσης η λειτουργία (find my hearing instrument) η οποία σας επιτρέπει να βρείτε τα ακουστικά σας όταν δεν θυμάστε που τα έχετε αφήσει.
download on the app store badge us uk 135x40 en badge web generic

 

 

closeup access rc a

TV-A, Συσκευή Σύνδεσης με τηλεόραση (ZERENA):

Για να παρακολουθείτε την τηλεόραση με ευκρίνεια και καθαρότητα επιτρέψτε στον ήχο της να έρθει κατευθείαν στα ακουστικά βαρηκοΐας σας με την χρήση της συσκευής TV-A. Η συσκευή αυτή κάνει την θέαση της τηλεόρασης πολύ πιο άνετη και ευχάριστη μιας και μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ρυθμίσετε την ένταση ανεξάρτητα με την ένταση που ακούν οι άνθρωποι δίπλα σας.

 

 

 

SOUNDGATE 3:

Το soundgate δίνει την ελευθερία στον χρήστη να ακούει κατευθείαν στα ακουστικά του τον ήχο από έναν μεγάλο αριθμό συσκευών ήχου ενσύρματα ή ασύρματα. Για παράδειγμα μέσω αυτού επικοινωνούν τα ακουστικά με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth.

 

 

TV ADAPTER:

Επιτρέπει στον ήχο της τηλεόρασης να πηγαίνει κατευθείαν, χωρίς παρεμβολές, στα ακουστικά μέσω του soundgate ενώ παράλληλα να διατηρείται η επικοινωνία με το περιβάλλον.

 

 

All CloseUp Phone AdapterPHONE ADAPTER: 

Eπιτρέπει την ασύρματη – handsfree χρήση του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι ή στην δουλειά μέσω του soundgate.

 

 

SOUNDGATE MIC:

Με αυτό το πολύ μικρό μικρόφωνο μπορεί ο χρήστης να ακούσει καθαρά σε θορυβώδη περιβάλλοντα ή πολύ μεγάλες αίθουσες πχ. Στην αίθουσα διδασκαλίας, σε ένα συνέδριο ή στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου.

 

 

All CloseUp Sound Gate AppSOUNDGATE APP: 

Η εφαρμογή soundgate app επιτρέπει στον χρήστη μέσω του soundgate να αλλάζει προγράμματα, ένταση ήχου και να συνδέεται με πολλές συσκευές.
download on the app store badge us uk 135x40 en badge web generic

 

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies