55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Slide background

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ

Coffe 960x480

Τα JUNA 9 προσφέρουν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όσων βιώνουν δύσκολες ηχητικές συνθήκες.
Ο προσανατολισμός του ήχου και η κατανόηση της ομιλίας έγιναν πολύ ευκολότερα. 
Ιδανική επιλογή για δραστήριους ανθρώπους οι οποίοι ψάχνουν τα maximum οφέλη από την σημερινή τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας.

 Με το JUNA 9...

 • meeting 634x634 1

  Έμφαση στην πλέον υψηλή ποιότητα ήχου

 • meeting 634x634 2

  Έμφαση στην κορυφαία κατανόηση ομιλίας στα δυσκολότερα ηχητικά περιβάλλοντα

 • meeting 634x634 3

  Έμφαση στην πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία

 

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ (LIFESTYLE)

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 
 
 
 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

 • Comfort 210

  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΝΤΗΧΗΣΗΣ
  Σε μεγάλες αίθουσες όπως εκκλησιές και συνεδριακοί χώροι υπάρχει αντήχηση (ηχώ). Αυτό είναι απόρροια των ανακλάσεων του ήχου σε σκληρές επιφάνειες που υπάρχουν σε τέτοιους χώρους. Η αντήχηση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην κατανόηση της ομιλίας. Το σύστημα καταπολέμησης αντήχησης αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται τους ήχους που προέρχονται από αντήχηση προσφέροντας μεγάλη άνεση σε τέτοια περιβάλλοντα.

 • fingerprint210

  ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
  Το σύστημα αυτό δουλεύει μεταφέροντας συνεχώς πληροφορίες για το ηχητικό περιβάλλον από το ένα ακουστικό στο άλλο ενεργώντας ως μία μονάδα. Ταυτόχρονα όταν μιλάμε στο τηλέφωνο από το ένα αυτί η ένταση στο ακουστικό του άλλου αυτιού μειώνεται ή κλείνει αυτόματα για να μας προσφέρει την καλύτερη κατανόηση της συνομιλίας.

 • Hearing 210

  ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
  Οι επιβάτες αεροπλάνων εκτίθενται σε θόρυβο από πολύ συγκεκριμένες πηγές, πχ. κινητήρες . Η έκθεση σε τέτοιους θορύβους για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα . Με το πρόγραμμα άνεσης στο αεροπλάνο, τα συστήματα καταπολέμησης θορύβου και κατευθυντικότητας προσαρμόζονται έτσι ώστε να μειώνεται ο θόρυβος και να γίνεται το ταξίδι πιο άνετο.

 

 

 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ JUNA 9/7
junafamily

Slide background
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Η ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων ακουστικών βαρηκοΐας
επιτρέπει την ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ
Η εφαρμογή soundgate app πάει ένα βήμα παραπέρα από την συνηθισμένη λειτουργία των ακουστικών. Σε συνδυασμό με το soundgate μπορεί με διακριτικότητα να γίνει αλλαγή της έντασης ή των προγραμμάτων των ακουστικών καθώς και η σύνδεση με πολλών ειδών συσκευές. Με την εφαρμογή soundgate app ο χειρισμός των ακουστικών δεν ήταν ποτέ ευκολότερος. Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies