55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Slide background
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Birthday 960x480

Στα ακουστικά της κατηγορίας 3 θα βρείτε τον κορυφαίο συνδυασμό καλύτερης ακοής, ασύρματης συνδεσιμότητας και σχέσης αξίας τιμής.
Προσφέρουν φυσικό ήχο και κατανόηση ομιλίας σε περιβαλλόντα με εναλλασόμενο θόρυβο.
Ιδανική επιλογή για όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμό ανάμεσα στο κόστος και στην άριστη επικοινωνία και την συνδεσιμότητα.

 Με το SAPHIRA 3...

 • people 634x634 1

  Έμφαση στην κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα

 • people 634x634 2

  Έμφαση στην ευκολία χειρισμού

 • people 634x634 3

  Έμφαση στην ασύρματη συνδεσιμότητα πχ. Με κινητά τηλέφωνα

 

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ (LIFESTYLE)

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 
 
 
 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

 • Speech 210

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ
  Απομονώνει μέχρι και δύο πηγές θορύβου ταυτόχρονα. Οι συνομιλίες γίνονται πολύ πιο άνετα και καθαρά ακόμα και σε δύσκολα περιβάλλοντα όπως και με περισσότερους από έναν συνομιλητή. Εξαιρετική κατανόηση ομιλίας και φυσικός ήχος σε όλες τις συνθήκες.

 • thumb210

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
  Τα δυο ακουστικά βαρηκοΐας επικοινωνούν μεταξύ τους και ανταλλάσουν πληροφορίες σε εναλλασσόμενα ηχητικά περιβάλλοντα. Τα ακουστικά επικοινωνούν μεταξύ τους έτσι όταν ο χρήστης αλλάζει το πρόγραμμα ή την ένταση στο ένα οι αλλαγές περνούν και στο άλλο. Η αμφίπλευρη συνδεσιμότητα συμβάλει σημαντικά στην ευκολία της χρήσης και στην βελτίωση της απόδοσης και της άνεσης.

 • bluetooth210

  ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  O χρήστης μπορεί να συνδεθεί και να μιλήσει ασύρματα χρησιμοποιώτας το soundgate ως ενδιάμεσο ανάμεσα στο κινητό τηλέφωνο και τα ακουστικά. Χρησιμοποιώντας το διακριτικό soundgate mic δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας σε δύσκολα περιβάλλοντα πχ. Συνέδρια. Χρησιμοποιώντας το soundgate με το tv adapter ο χρήστης μπορεί να ακούει τον ήχο της τηλεόρασης κατευθείαν στα ακουστικά του.

 

 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ SAPHIRA 3/5
saphira.jpg

Slide background
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Η ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων ακουστικών βαρηκοΐας
επιτρέπει την ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Το soundgate επιτρεπει την συνδεσιμότητα και την επικοινωνία παντού και πάντα. Συνδέεται ασύρματα με όλες τις συσκευές με Bluetooth όπως κινητά τηλέφωνα, συστήματα πλοήγησης GPS, τηλεόραση και πολλά άλλα.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ RC-N
Το τηλεχειριστήριο RC-N κάνει εύκολη την αλλαγή της έντασης ή των προγραμμάτων των ακουστικών είτε είναι οπισθωτιαία είτε είναι ενδωτιαία. Ο συνδυασμός του RC-N με τα ακουστικά σας απογειώνει την εμπειρία ακοής.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies