55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Slide background

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΗ

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΑΡΗΚΟΪΕΣ

sailing knot

Το πώς βιώνουμε τον κόσμο εξαρτάται εν πολλοίς από την οπτική μας γωνία.
Μερικές φορές απλά  αλλάζοντας οπτική γωνία αλλάζει και η εικόνα  μιας κατάστασης. 
Άλλες φορές αλλάζοντας οπτική γωνία το απίθανο γίνεται πιθανό.
Το Supremia Super Power BTE,  είναι το ισχυρότερο ακουστικό βαρηκοΐας της BERNAFON, και προσφέρει σε ενήλικες και παιδιά με πολύ μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής μια νέα προοπτική στην ακοή.

 Με το SUPREMIA 7/3...

 • sailing 634x634 1

  Έμφαση στην κατανόηση της ομιλίας στην καθημερινότητα.

 • sailing 634x634 2

  Έμφαση στην συνδεσιμότητα με συσκευές Bluetooth.

 • sailing 634x634 3

  Έμφαση στο εύρος των ήχων.

 

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ (LIFESTYLE)

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 
 
 
 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

 • Speech 210

  CHANNEL FREE
  Η επεξεργασία ήχου Channel Free προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο σε όλες τις ηχητικές συνθήκες. Η επικοινωνία γίνεται ευκολότερη λόγω της ενίσχυσης με μεγάλη φυσικότητα και ακρίβεια.

 • bluetooth210

  ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  Δυνατότητα σύνδεσης και ασύρματης ομιλίας χρησιμοποιώντας το soundgate μέσω Bluetooth από το κινητό τηλέφωνο κατευθείαν στα ακουστικά ή χρησιμοποιώντας το διακριτικό soundgate mic για να καθαρή ακοή σε θορυβώδες περιβάλλον και απευθείας σύνδεση του ήχου της τηλεόρασης μέσω του soundgate σε συνδυασμό με το tv adapter.

 • Comfort 210

  ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Για τους ανθρώπους με πολύ μεγάλο βαθμό βαρηκοΐας είναι συνήθως πολύ δύσκολα να ακούσουν υψηλής συχνότητας ήχους. Το σύστημα μετατόπισης συχνοτήτων Frequency Composition μεταφέρει τους ήχους υψηλής συχνότητας σε χαμηλότερες συχνότητες. Αυτή η μετατόπιση κάνει πολύ ευκολότερη την κατανόηση της ομιλίας.

  

SUPREMIA SUPER POWER

All CloseUp 0002 BTE SP MACΙΣΧΥΡΟ

Το SUPREMIA 7 / 3 SUPER POWER BTE είναι το ισχυρότερο ακουστικο βαρηκοΐας της BERNAFON, και προσφέρει σε ενήλικες και παιδιά με πολύ μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής μια νέα προοπτική στην ακοή.

 

 

All CloseUp 0000 BTE SP MACΑΝΘΕΚΤΙΚΑ

Τα SUPREMIA 7 / 3 SUPER POWER BTE είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προσφέρουν προστασία από την σκόνη και την υγρασία στα πιο υψηλά standard της αγοράς.

 

 

All CloseUp 0001 BTE SP MACΕΥΧΡΗΣΤΟ 

Το SUPREMIA 7 / 3 SUPER POWER BTE είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένο ρυθμιστή έντασης και κουμπί για αλλαγή προγραμμάτων έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις διαφορετικές ηχητικές συνθήκες με μεγάλη ευκολία.

 

  

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

TV ADAPTER
Με το tv adapter το να παρακολουθείς τηλεόραση γίνεται μια απολαυστική εμπειρία. Η μικρή και φορητή συσκευή μεταδίδει τον ήχο πεντακάθαρα από την τηλεόραση στα ακουστικά βαρηκοΐας μέσω του soundgate, ενώ ο χρήστης μπορεί παράλληλα να αυξήσει την ένταση ανεξαρτήτως με το τι ακούν οι γύρω του.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies