55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Slide background

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΗΧΩΝ

ΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

zerena5 01

Η υψηλή τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας στην μεσαία κατηγορία 5 κάνει την διαφορά.
Η φυσική αντίληψη ήχου και η βελτιωμένη κατανόηση της ομιλίας μπορούν να επιτρέψουν συνομιλίες
με πολύ μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο κόπο.
Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ακούν ευκολότερα και με μεγαλύτερη άνεση.

 ΜΕ ΤΟ ZERENA 5…

 • gallery 634x634 01

  Έμφαση στην κατανόηση της ομιλίας στην καθημερινότητα.

 • gallery 634x634 02

  Έμφαση στην συνδεσιμότητα με συσκευές Bluetooth.

 • gallery 634x634 03

  Έμφαση στο εύρος των ήχων.

 

Slide background

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ

Η ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων ακουστικών βαρηκοΐας επιτρέπει στον ακοοπροθετιστή να επιλέξει την την ιδανική λύση για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ (LIFESTYLE)

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 
 
 
 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

 • Speech 210

  DSP
  Dynamic Speech Processing ή DSP. Το σύστημα αυτό ενισχύει το ηχητικό σήμα βασιζόμενο στην έντασή του αλλά και στην σχέση σήματος με θόρυβο. Ανεξαρτήτως των αλλαγών του ηχητικού περιβάλλοντος, τα ακουστικά βαρηκοΐας αντιδρούν αναλόγως προσφέροντας εξαιρετικά αναβαθμισμένη κατανόηση ομιλίας.

 • Comfort 210

  Transit Noise Reduction
  Αυτό το τεχνικό χαρακτηριστικό συμπιέζει τους ανεπιθύμητους και αναπάντεχους θορύβους όπως το τσαλάκωμα μιας εφημερίδας, τον ήχο ενός σφυριού ή τον ήχο που κάνουν τα μαχαιροπήρουνα όταν χτυπούν μεταξύ τους. Ακούστε με ακρίβεια και άνεση σε περιβάλλοντα όπου υπάρχουν οξύς και ανεπιθύμητοι θόρυβοι.

 • fingerprint210

  Adaptation Manager
  Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι για να εφαρμόσουν τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας τους στο πλήρες της προβλεπόμενης έντασης από την αρχή. Με το σύστημα προσαρμογής (Adaptation Manager), οι ασθενείς μπορούν να έχουν κατ’επιλογή την πλήρη ένταση άμεσα ή μπορεί να επιλέξουν μια χρονική περίοδο κατά την οποία αυτόματα και σταδιακά, σε καθημερινή βάση θα αυξάνετε η ένταση μέχρι να φτάσουν στην προβλεπόμενη.

  

Zerena 5

zr closeup bte 105 02ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ

Η υγρασία και η σκόνη μπορεί να καταστρέψουν ένα ακουστικό βαρηκοΐας. Η υδροφοβική επίστρωση σε καίρια σημεία των ακουστικών βαρηκοΐας ZERENA, τα προστατεύει απωθώντας την υγρασία και μπλοκάροντας την σκόνη. Η κορυφαία βαθμίδα αξιολόγησης IP68, είναι η ασπίδα προστασίας των ακουστικών σας.

 

 

zr closeup bte 105 03DIRECT CONNECTIVITY

Τα ακουστικά βαρηκοΐας ZERENA, διαθέτουν την δυνατότητα απευθείας σύνδεσης (χωρίς ενδιάμεσες συσκευές) με συσκευές Bluetooth (low energy BLE 2.4 GHz) για μεταφορά ήχου και δεδομένων κάνοντας την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

 

  

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Τα ακουστικά βαρηκοΐας ZERENA είναι made for Iphone και επιτρέπουν απευθείας επικοινωνία με Iphone / Ipad / Ipod. Μία σειρά από ασύρματα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για να σας επιτρέψουν να ακούτε και να επικοινωνείτε καλύτερα σε καθημερινή βάση.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies