55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Slide background

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ

coffe 960x480

Τα ακουστικά της κατηγορίας 9 προσφέρουν τεχνολογία αιχμής για να καλύψουν τις ανάγκες
και τις προτιμήσεις σας στις πιο δύσκολες ηχητικές συνθήκες.
Τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά προσφέρουν κατανόηση ομιλίας στο υψηλότερο επίπεδο.
Ιδανική επιλογή για δραστήρια άτομα τα οποία αποζητούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά
της διαθέσιμης τεχνολογίας στα ακουστικά βαρηκοΐας.

 ΜΕ ΤΟ ZERENA 9…

 • dress 634x634 01

  Εστιάστε στην πιο φυσική κατανόηση των ήχων και της ομιλίας.

 • dress 634x634 02

  Εστιάστε στην δυναμική διαχείριση του θορύβου.

 • dress 634x634 03

  Εστιάστε στην ενίσχυση με την μέγιστη ακρίβεια σε κάθε ηχητικό περιβάλλον.

 

Slide background

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ

Η ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων ακουστικών βαρηκοΐας επιτρέπει στον ακοοπροθετιστή να επιλέξει την την ιδανική λύση για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ (LIFESTYLE)

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 
 
 
 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

 • Speech 210

  DSP
  Dynamic Speech Processing ή DSP. Το σύστημα αυτό ενισχύει το ηχητικό σήμα βασιζόμενο στην έντασή του αλλά και στην σχέση σήματος με θόρυβο. Ανεξαρτήτως των αλλαγών του ηχητικού περιβάλλοντος, τα ακουστικά βαρηκοΐας αντιδρούν αναλόγως προσφέροντας εξαιρετικά αναβαθμισμένη κατανόηση ομιλίας.

 • Comfort 210

  DNM
  DNM σημαίνει Δυναμική Αμφίπλευρη διαχείρηση θορύβου. Το σύστημα αυτό συνδυάζει την κατευθυντικότητα υψηλής ευαισθησίας με το τάχιστο σύστημα διαχείρισης θορύβου. Tο DNM παραμένει συγχρονισμένο με όλες τις αλλαγές ηχητικού περιβάλλοντος και προσφέρει το ανάλογο ποσοστό μείωσης του θορύβου σε κάθε ένα από αυτά.

 • Hearing 210

  DAC
  Το DAC είναι η δυναμική διαχείριση ενίσχυσης. Είναι ένα έξυπνο σύστημα το οποίο αναγνωρίζει αδιαλείπτως τα στοιχεία της ομιλίας και του θορύβου και κατευθύνει τις πληροφορίες στον επεξεργαστή ήχου με σκοπό να εξασφαλίσει ελεγχόμενη και ακριβή ενίσχυση ακόμα και όταν υπάρχουν παύσεις στην ομιλία.

  

Zerena 9

zr closeup bte 105 02ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ

Η υγρασία και η σκόνη μπορεί να καταστρέψουν ένα ακουστικό βαρηκοΐας. Η υδροφοβική επίστρωση σε καίρια σημεία των ακουστικών βαρηκοΐας ZERENA, τα προστατεύει απωθώντας την υγρασία και μπλοκάροντας την σκόνη. Η κορυφαία βαθμίδα αξιολόγησης IP68, είναι η ασπίδα προστασίας των ακουστικών σας.

 

 

zr closeup bte 105 03DIRECT CONNECTIVITY

Τα ακουστικά βαρηκοΐας ZERENA, διαθέτουν την δυνατότητα απευθείας σύνδεσης (χωρίς ενδιάμεσες συσκευές) με συσκευές Bluetooth (low energy BLE 2.4 GHz) για μεταφορά ήχου και δεδομένων κάνοντας την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

 

  

zr closeup minirite 01Mini Rite

Το mini Rite είναι ένα πολύ μικρό κομψό και μοντέρνο ακουστικό βαρηκοΐας με το μεγάφωνο μέσα στο αυτί, ιδανικό για μικρού βαθμού έως πολύ μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Συνδυασμός κορυφαίας εργονομίας και αισθητικής.

 

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Τα ακουστικά βαρηκοΐας ZERENA είναι made for Iphone και επιτρέπουν απευθείας επικοινωνία με Iphone / Ipad / Ipod. Μία σειρά από ασύρματα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για να σας επιτρέψουν να ακούτε και να επικοινωνείτε καλύτερα σε καθημερινή βάση.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies