55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

tripluslogo

Γιατί να επιλέξω ωτοασπίδες triplus

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από ΝΕΡΟ, ΚΡΥΟ και ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. Σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες σε μορφή πλαστελίνης οι οποίες δεν προσφέρουν πλήρη προστασία από το νερό και το κρύο, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus δεν επιτρέπουν στο νερό και στο κρύο να εισέλθει στο εσωτερικό των ακουστικών πόρων, προστατεύοντάς τους έτσι από μικροβιακές και άλλες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από το νερό αλλά και από ψύξεις.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ. Γιατί, σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες σε αφρώδη μορφή, οι οποίες προσφέρουν ηχητική απομόνωση έως 19 decibel, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus προσφέρουν προστασία από τον ήχο η οποία κυμαίνεται από 28,7 έως 40,9 decibel. Παράδειγμα: Ο ήχος ενός κομπρεσέρ (100 decibel) μειώνεται στο επίπεδο συνομιλίας (65 decibel) και ο ήχος της συνομιλίας μειώνεται σε επίπεδο ψιθύρου από απόσταση 2 μέτρων (30 decibel)

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Γιατί, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus είναι οι μοναδικές οι οποίες συνοδεύονται από ειδικά προϊόντα, για να απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Έτσι κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε είναι σαν να τις χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, ενώ οι κοινές ωτοασπίδες γίνονται φορείς μικροβίων μετά την πρώτη χρήση.

ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ. Γιατί, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus αν συντηρηθούν σωστά μπορούν να διαρκέσουν έως δύο χρόνια, ενώ όλες οι άλλες ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τρεις φορές.

ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΕΣ. Γιατί οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus κατασκευάζονται από υποαλεργικά υλικά Γερμανικής προελεύσεως, ειδικά για χρήση σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα. Διατίθενται σε 3 τύπους και 6 διαφορετικά χρώματα.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΣΗ CE.  

Πως μπορώ να παραγγείλω τις ωτοασπίδες triplus;

Επειδή οι ωτοασπίδες triplus είναι προσωπικές θα πρέπει να πάρουμε μέτρα (λήψη εκμαγείων) των ακουστικών σας πόρων. Η διαδικασία αυτή είναι ανώδυνη και διαρκεί περίπου 5 λεπτά και γίνεται με χρήση ειδικών υποαλεργικών υλικών από εξειδικευμένο προσωπικό. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προσωπικών σας ωτοασπίδων είναι 15 ημέρες. Θα παραλάβετε τις ωτοασπίδες σας σε ειδική συσκευασία η οποία θα περιέχει επίσης και τα προϊόντα για την απολύμανσή τους αλλά και την εύκολη τοποθέτησή τους στο αυτί.

Οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus διατίθενται στους πιο κάτω τύπους:

1triplus CLASSIC:
Ημιδιαφανείς ωτοασπίδες οι οποίες παίρνουν το χρώμα του δέρματος. Προσφέρουν απόλυτη προστασία από νερό, κρύο και ήχο.

2triplus COLOR:
Ωτοασπίδες σε 6 χρώματα(μπεζ, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε). Συνδυάζουν την απόλυτη προστασία σε όλες τις συνθήκες με την όμορφη εμφάνιση.

3triplus ULTRA:
Ωτοασπίδες σε 6 χρώματα (μπεζ, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε) από ειδικό υλικό το οποίο επιπλέει στο νερό ενώ προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων. Ιδανικές για χρήση σε πισίνες ή στην θάλασσα για να μην χάνονται.

*Σαν έξτρα προσφέρεται και κορδόνι από σιλικόνη για την σύνδεση των ωτοασπίδων μεταξύ τους.

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies