55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΗΚΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
logobernafon

Γιατί να επιλέξω τις sleepiezzz

Σας ενοχλεί ο θόρυβος που κάνουν οι άνθρωποι γύρω σας;
Είστε φοιτητής και προσπαθείτε να διαβάσετε;
Ροχαλίζει ο σύντροφός σας;


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ. Γιατί, σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες σε αφρώδη μορφή, οι οποίες προσφέρουν ηχητική απομόνωση έως 19 decibel, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus προσφέρουν προστασία από τον ήχο η οποία κυμαίνεται από 28,7 έως 40,9 decibel. Παράδειγμα: Ο ήχος ενός κομπρεσέρ (100 decibel) μειώνεται στο επίπεδο συνομιλίας (65 decibel) και ο ήχος της συνομιλίας μειώνεται σε επίπεδο ψιθύρου από απόσταση 2 μέτρων (30 decibel)

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Γιατί, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες sleepiezzz είναι οι μοναδικές οι οποίες συνοδεύονται από ειδικά προϊόντα, για να απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Έτσι κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε είναι σαν να τις χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, ενώ οι κοινές ωτοασπίδες γίνονται φορείς μικροβίων μετά την πρώτη χρήση.

ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ. Γιατί, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες sleepiezzz αν συντηρηθούν σωστά μπορούν να διαρκέσουν έως δύο χρόνια, ενώ όλες οι άλλες ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τρεις φορές.

ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΕΣ. Γιατί οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες sleepiezzz κατασκευάζονται από υποαλεργικά υλικά Γερμανικής προελεύσεως, ειδικά για χρήση σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα. Διατίθενται σε 3 τύπους και 6 διαφορετικά χρώματα.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΣΗ CE.

Πως μπορώ να παραγγείλω τις ωτοασπίδες sleepiezzz;

Επειδή οι ωτοασπίδες sleepiezzz είναι προσωπικές θα πρέπει να πάρουμε μέτρα (λήψη εκμαγείων) των ακουστικών σας πόρων. Η διαδικασία αυτή είναι ανώδυνη και διαρκεί περίπου 5 λεπτά και γίνεται με χρήση ειδικών υποαλεργικών υλικών από εξειδικευμένο προσωπικό. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προσωπικών σας ωτοασπίδων είναι 15 ημέρες. Θα παραλάβετε τις ωτοασπίδες σας σε ειδική συσκευασία η οποία θα περιέχει επίσης και τα προϊόντα για την απολύμανσή τους αλλά και την εύκολη τοποθέτησή τους στο αυτί.

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies